Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Teška nesreća

U Zagrebu naletio na pješakinju. Sanirali joj lakše ozlijede, no poslije je preminula

nesreća
Marko Mrkonjic/PIXSELL, Ilustracija
20.01.2020.
u 09:58

Liječnička pomoć 64-godišnjakinji pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice, gdje je nakon saniranja lakše ozlijede preminula

Teška nesreća dogodila se u nedjelju oko 18,15 sati u Zagrebu kada je muškarac osobnim vozilom naletio na ženu na pješačkom prijelazu. Žena je prebačena u bolnicu, no nije joj bilo spasa.

Naime, kako je izvijestila zagrebačka policija, 79-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Ford Focus zagrebačkih registarskih oznaka, a kretao se Klaićevom ulicom u smjeru zapada. Dolaskom do raskrižja skrenuo je u Hochmanovu ulici gdje je na pješačkom prijelazu naletio na 64-godišnjakinju koja je prelazila kolnik u smjeru zapada. Liječnička pomoć 64-godišnjakinji pružena je u KBC-u Sestre milosrdnice, gdje je nakon saniranja lakše ozlijede preminula.

Komentara 14

Avatar mikioni
mikioni
10:26 20.01.2020.

Laksa ozljeda a preminula ??

Avatar šaka_jada
šaka_jada
10:44 20.01.2020.

"79-godišnjak je upravljao osobnim vozilom", postoji li uopće nešto čime 79-godišnjak može UPRAVLJATI?!

TI
Tirano
21:16 20.01.2020.

Onog trena kada smo pješacima dali "apsolutna prava" u Zakonu o prometu,počeli su pogibati? A razlog je jednostavan! Uletavaju na zebru ili na cestu bez provjere a to neki puta košta života! I prije su imali pravo prvenstva no bar su pratili promet! Sada idu preko ceste ko muhe bez glave, gume cvile, pješaci se ni ne okrenu da vide što im se dešava iza riti? Treba mijenjati loš Zakon!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije