Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova kampanja

Zagrebačka turistička zajednica poziva: Šaljite fotografije sa svojih prozora

Clement Senaratne pokazao je kako izgleda njegov pogled kroz prozor u Radićevoj
08.04.2020.
u 19:56

Na svojoj Facebook stranici TZGZ pokrenuo je akciju "Sa zagrebačkih prozora", a sve zagrebačke vedute objavit će na svom blogu lovezagreb.hr

Kako izgleda Zagreb s prozora njegovih stanovnika mogu vidjeti svi koji ovih dana posjete Facebook stranicu Turističke zajednice grada Zagreba.

TZGZ je tamo pokrenuo kampanju "Sa zagrebačkih prozora" i pozivaju sugrađane da šalju svoju fotografije zagrebačkih kvartova poslikane s  vlastitih balkona, prozora i terasa.

- S obzirom na preporuke Nacionalnog stožera civilne zaštite da ostanemo doma, ovom kampanjom želimo potaknuti naše sugrađane da pronađu nešto lijepo u svemu što nas je snašlo ovih dana i da nam pokažu svoj "pogled" na Zagreb. Jednako tako, želimo podsjetiti sve one koji su bili u našem gradu na zanimljive zagrebačke vedute, a one koji nas nisu još posjetili, želimo potaknuti da Zagreb uvrste na svoju listu putovanja - rekla je direktorica TZGZ, dr.sc. Martina Bienenfeld.

Do sada im je stiglo više od 50 fotografija, a kampanja će trajati do nedjelje, 19. travnja i to isključivo na njihovoj Facebook stranici. Sve primljene fotografije, TZGZ će objaviti i na svojem blogu lovezagreb.hr, gdje će posjetitelji moći virtualno prošetati Zagrebom i zagrebačkim kvartovima na malo drugačiji način.

Komentara 2

KO
Kokoiduhovi
10:28 09.04.2020.

Vi koji imate lijepe poglede s terasa, balkona ili prozora, vi čiji pogledi ne padaju na ruševine Zagreba, na mnogobrojna uleknuća na ulicama i nogostupima, na rasvjetne stupove "zabodene" posred pješačke staze, na hrpe psećeg dreka na asfaltu nogostupa, na prepune kontejnere postavljene usred blata kroz koje treba proći da priđeš kontejneru, na raspukli asfalt, na smeće koje leži (ili leti ako je vjetrovito ) po cesti, na napuštene ruševne zgrade bivših tvornica, radničkih zgrada po kojima trče štakori veliki kao omanji odojci, na sugrađane koji šutljivo gledaju tražeći ima li plastične ambalaže za otkup .....poslikajte te nezaboravne prizore našeg, nekoć ipak lijepog grada. Poslikajte na što naliči nakon 20-tak godina " silnih ulaganja, delanja i revanja"

MC
Mcro
11:46 09.04.2020.

Ilegalno odlagalište otpada na jakuševcu koje radi godinama bez dozvola sad je vidljivo iznad krova susjedne zgrade.. Kako da tu sliku nazovem, banditovo brdo?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije