Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U središtu Zagreba

Tulipane i čokoladna jaja dijelile članice SDP-a i HNS-a

tulipan
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
07.04.2012.
u 12:04

Poruka današnjeg dana te čitave akcije jest zdrav život – rekao je Ostojić te dodao kako bi većina trebala promijeniti način življenja te početi voditi računa o sebi.

Povodom svjetskog dana zdravlja Forum žena GO SDP-a na Trgu bana Jelačića organizirala je humanitarnu akciju "Kupimo omiljeni cvijet Ane Rukavine". Žene SDP-a najdraži Anin cvijet, tulipan, prodavale su po pet kuna, a prikupljen novac bit će doniran Zakladi. Akciji su se pridružili i ministar zdravlja Rajko Ostojić te ministrica zaštite okoliša i prirode Mirela Holy.

– Poruka današnjeg dana te čitave akcije jest zdrav život – rekao je Ostojić te dodao kako bi većina trebala promijeniti način življenja te početi voditi računa o sebi. 
 
Preko sedamsto čokoladnih jaja u zdjelicama ručne izrade podijelile su jutros na Trgu bana Jelačića članice Ženske inicijative GO HNS-a grada Zagreba.

– Moram priznati da su građani bili dosta iznenađeni našom inicijativom, posebno zbog toga što smo poklone davale besplatno – rekla je predsjednica Ženske inicijative, Radmila Ramuščak. Žene HNS-a sudjeluju u brojnim humanitarnim akcijama, često upravo svojim ručnim radovima koji su, kako kaže predsjednica, uz politički rad, još jedna vrsta druženja. Dio ženske inicijative GO HNS-a, ali ona s Trešnjevke sjever, jutros je na Trešnjevačkom trgu također dijelila pisanice.

Ključne riječi

Komentara 6

OB
-obrisani-
12:15 07.04.2012.

Bože mili ko bi reka lani da će Uskrs slavit partizani.

Avatar ReTuRn Of ThE AlieN
ReTuRn Of ThE AlieN
12:20 07.04.2012.

Blasfemija!!!

PE
pemec
15:01 07.04.2012.

Parizanija toliko glumi , laže da se pogubila i izgubila identitet! Čas su u Beliburgu čas ga ne bi finjancirali, čas su na četničkom derneku, čas slave Uskrs pa onda Titov rođendan- sve u svemu hrpa muha bez glave

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije