Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drago Prgomet:

'Troškove puta na sahranu Bandićeve majke osobno sam podmirio'

Grude: Sprovod Blagice Bandić, majke gradonačelnika Zagreba Milana Bandića
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/3
08.08.2019.
u 19:25

Prgomet tvrdi i kako je netočna tvrdnja da su troškovi hrane tijekom puta plaćeni sredstvima Skupštine: "Troškove ručka sam osobno platio u iznosu od 535,00 kune"

Predsjednik Gradske skupštine Grada Zagreba Drago Prgomet priopćenjem se oglasio o, kako kaže, možebitnom nesporazumu oko obavijesti o organiziranju odlaska na sahranu gospođe Blagice Bandić, majke gradonačelnika Milana Bandića.

Radi se o obavijesti koju su gradski zastupnici dobili na mail u utorak. 

Grude: Sprovod Blagice Bandić, majke gradonačelnika Zagreba Milana Bandića
1/34

- Kabinet predsjednika Gradske skupštine je samo proslijedio svim zastupnicima obavijest koju je dobio od Grada Zagreba. Niti je Skupština, niti ja, kao njen predsjednik nije organizirala niti odlazak, niti sadržaj i upute sadržane u toj obavijesti. Isti dan, 6.8.2019. tražio sam odobrenje prijevoza uz obvezu mog plaćanja troškova puta (podsjećam kako po pravilniku imam pravo na vozača i službeni auto 24 sata bez naknade). Troškove puta osobno sam podmirio u iznosu od 1228,53 kuna - navodi Prgomet u priopćenju.

Prgomet tvrdi kako je netočna tvrdnja da su troškovi hrane tijekom puta plaćeni sredstvima Skupštine. 

- Troškove ručka sam osobno platio u iznosu od 535,00 kune. Jedini trošak koji je Skupština imala je kupovina vijenca, što je uobičajeno u ovakvim situacijama - kaže Prgomet.

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar HrvatskiNacionalist
HrvatskiNacionalist
19:40 08.08.2019.

To je član Hdz-a, nevjerojatno.

MA
magnum2013
19:44 08.08.2019.

Bože dragi, može li bez nekih repova i kad mrtvoga otpremate na vječni počinak? To je strahota i sramota.

Avatar comandante
comandante
07:10 09.08.2019.

čestitam... to je velika žrtva sa tvoje strane.. a tko ti je to trebao platiti krpelju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije