Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 168
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zagreb

'Tri, dva, jedan, sanjkaj': Na Cmroku održano prvo natjecanje u sanjkanju

Foto: Sanjiin Strukić/Pixsell
1/10
16.02.2019.
u 17:49

Iduće godine nema improvizacije i napravit ćemo najbolje sanjkalište u Europi. Ja ne znam drugačije raditi nego najbolje – obećao je gradonačelnik Milan Bandić

Na najpopularnijem zagrebačkom sanjkalištu, onome na Cmroku, održano je danas prvo natjecanje u sanjkanju za djecu i mlade. Kup je započeo u 11 sati, a mnogi su natjecatelji sa roditeljima na livadu došli ranije kako bi usavršili svoje sanjkaške vještine i proučili kako najbrže stići do cilja. A najbolju je taktiku, čini se, imao Lucas Lowrie, koji je do cilja dosanjkao za 16.6 sekundi.

- Ključan je položaj u kojem se spušta niz stazu, ako sjedite uspravno nakon nekog vremena počne vas bacati u stranu – tajnu svoje pobjede otkriva Lucas, koji je odnio zlatnu medalju u kategoriji starijih kadeta, odnosno djece između 11 i 14 godina te osvojio tečaj jahanja i godišnju ulaznicu za Zoološki vrt. Najviše je bilo natjecatelja u najmlađoj kategoriji, onoj za djecu od tri do šest godina, koji su se na stazom spustili s roditeljima. Starijima, čini se, ipak nije bilo do sanjkanja, jer se za kategoriju od 15 do 18 godina nije prijavio nitko

-Tinejdžeri su, izgleda, jučer bili vani pa im Cmrok u subotu ujutro i nije toliko privačan – kazala je Beti Kolar, asistentica ravnatelja Ustanove za upravljanje sportskim objektima. No Cmrok je danas privukao brojna poznata lica poput Sandre Bagarić i Nevene Rendeli, koje su se niz stazu spustile sa štićenicima Dječjeg doma Zagreb.

- Ove godine još improviziramo, no iduće godine nema improvizacije i napravit ćemo najbolje sanjkalište u Europi. Ja ne znam drugačije raditi nego najbolje – obećao je jučer na Cmroku gradonačelnik Milan Bandić.

U prvoj verziji teksta gospođa Beti Kolar je nenamjernom pogreškom potpisana kao zamjenica ravnatelja ustanove Upravljanje sportskim objektima. Gospođa Kolar je zapravo zaposlena na radnom mjestu asistenta ravnatelja ustanove Upravljanje sportskim objektima dok je zamjenik ravnatelja gospodin Robert Pavičić. 

Ključne riječi

Komentara 4

MA
maximinimax
21:22 16.02.2019.

Može li netko toga čovjeka zaustaviti? Doktori gdje ste? Narod gladan a on se razmeće.

RP
rpzagreb
13:32 17.02.2019.

Ovo sve šta govori i sve oko njega je postala uvreda i vrijeđanje zdravog razuma čak i za najniži IQ.

MA
Machak
19:46 18.02.2019.

Bandiću dalje svoje gramzive kandže i kandže tvojih kumova sa Cmroka! Dva mjeseca već tamo se bacaju kemikalije na livadu, zuji,, truje se priroda, sad bi još i nekakvu vučnicu tamo napravio. Čovjek ima agorafobiju, čim vidi negdje slobodan prostorr dobije noćne more dok ga ne upropasti. Cmrok je livada, na kojoj se sunča na klupama, šeće peseke i odmara oči na minom zelenilu. I takav treba ostati!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije