Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predstava za odrasle

Trešnja je u kvart dovela “Po domaću!”

Foto: Kazalište Trešnja
1/3
17.11.2020.
u 13:00

Nastala je, pak, prema glavnim motivima iz pripovijetki književnika Antuna Šoljana, “Obiteljska večera” i “Nenadana smrt dobrog čovjeka”.

Iako slovi kao jedno od najpoznatijih gradskih kazalištu za djecu i mlade, Trešnja od danas, u sklopu projekta “Kazalište u vašem kvartu”, na repertoaru u Mošćeničkoj 1 ima i predstavu za odrasle. Prva je, dakle, “Po domaću!”, u produkciji kazališne družine Boom!teatra, a može se, osim danas u 20 sati, pogledati u istom terminu i u petak.

Režiju potpisuje nagrađivana redateljica Marina Pejnović, rasvjetu je oblikovao Enis Butković, a protagoniste će utjeloviti Katarina Strahinić, Paško Vukasović, Silvio Mumelaš. Nastala je, pak, prema glavnim motivima iz pripovijetki književnika Antuna Šoljana, “Obiteljska večera” i “Nenadana smrt dobrog čovjeka”. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije