Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oduševljena publika

Tresle ih jake emocije: Građani obožavaju ljubavnu romansu

Romanca o tri ljubavi
Kronike VG
22.01.2014.
u 13:00

Na velikogoričkoj kazališnoj pozornici sinoć je ponovno odigrana predstava vlastite produkcije Scene Gorica– Romanca o tri ljubavi, redatelja Tomislava Pavkovića

Nakon premijere održane u prosincu prošle godine, na velikogoričkoj kazališnoj pozornici sinoć je ponovno odigrana predstava vlastite produkcije Scene Gorica – Romanca o tri ljubavi, redatelja Tomislava Pavkovića.

Kronike Velike Gorice da su se, u predstavi igranoj na bogato i funkcionalno uređenoj sceni, izmjenjivale jake emocije ljubavi, ljubomore, tuge, patnje, razuma i ludosti. Kostimografiju potpisuje Katarina Radošević, a scenografiju Velikogoričanka Marta Crnobrnja.

Najnovija predstava velikogoričkog Gradskog kazališta izvodi se prema tekstu Antuna Šoljana i po mnogočemu je jedinstveno djelo i to gotovo u svjetskim književnim razmjerima. Uloge tumače poznati hrvatski glumci: Ivan Glowatzky, Ana Majhenić, Mia Biondić i Pero Juričić.

Sudeći prema broju gledatelja koji se konstantno povećava na predstavama goričke Scene, kazalište dobrim predstavama uspijeva privući sve veći broj Velikogoričana.

O uspjesima Scene Gorica svjedoče i dvije velike prošlogodišnje nagrade, a riječ je o Kreketu, koji je dobio prvu nagradu publike na Festivalu regionalnih kazališta Prolog u Sisku te mnogobrojno izvođenoj predstavi I živjeli su sretno, čiji je tekst Tetar.hr proglasio najboljim.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije