Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VIRTUALNA LIGA “TILČEKOV PUT”

Trči, hodaj, planinari ili pedaliraj za Petrinju

Zagreb: Subota ujutro idealna je za planinarenje po Sljemenu
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL
1/4
09.01.2021.
u 11:02

Natječe se u kategoriji trčanje/hodanje, trail/planinarenje i MTB/bicikl.

Još do sutra svi ljubitelji rekreacije mogu se prijaviti za sudjelovanje u virtualnoj humanitarnoj ligi “Tilčekov put” koja traje od 15. do 21. siječnja. Natjecati se mogu individualci, ali i klubovi. Cilj je donirati što više sredstava za stradale u potresu u Petrinji, Sisku, Glini i okolnim mjestima.

Za svakih prijeđenih 480 metara osvaja se jedan bod, tjedni će pobjednik moći donirati iznos koji će odrediti organizator prije početka lige, a povezan je s ukupnim brojem natjecatelja, i to udruzi po vlastitom izboru. Imat će mogućnost pomoći, među ostalim, udrugama “Naša djeca Petrinja”, “Nova budućnost”, “Profectus”, “Krijesnica”, “Vukovarski leptirići” i “Zvono”. Nakon završetka lige najbolji će rezultati biti nagrađenim simboličnim poklonima. Natječe se u kategoriji trčanje/hodanje, trail/planinarenje i MTB/bicikl. 

Komentara 1

Avatar JPlesi
JPlesi
06:49 10.01.2021.

Ja to radredovno li samo za sebe i nikog drugog. No ne bi škodilo malo političarima da to rade i tako sebi olakpšaju napore i malo se rekreiraju. Budu lakše odjela mogli zakopčati i bili budu šlank .Ovak zgledaju kakk akrapi kad ih gledaš Janjetina, Odojak i uživanje u blagodati života na uštrb svih nas...Pojesti će ih nezdrav život a onda bu ispalo da su vumrli od Koronice hehehheheh...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije