Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GAJNICE

VIDEO Traži se vlasnica bijesnog staforda koji je žestoko napao psa i čovjeka

staford
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
20.03.2019.
u 14:54

Čovjek je zadobio lakše tjelesne ozljede, a njegov pas ostao je bez uha. O svemu je obaviještena policija.

U zagrebačkim Gajnicama u utorak je došlo do krvoločnog napada staforda na jednog građanina i njegovog psa. Kako nam javlja građanin, sa svojim psom krenuo je u još jednu uobičajenu šetnju.

Kada je ušao u zatvoreni park za pse skinuo je svog psa sa povodca i ubrzo je na njegovog ljubimca nasrnuo staford. Ozbiljnim ugrizima uspio je psu odgristi uho, a vlasnik napadnutog psa zaradio je lakše tjelesne ozljede. Slučajni prolaznik pomogao im je da se obrane.

UPOZORENJE - UZNEMIRUJUĆ VIDEO NAPADNUTOG PSA

Vlasnice staforda, majka i kćer, pobjegle su s mjesta događaja. Napadnuti građanin sve je prijavio policiji.

Brutalna osveta 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar Udruga_obrisanih
Udruga_obrisanih
17:35 24.03.2019.

Činjenica je da staforde, pit-bule i slične vrste koje su genetski sortirane za borbe nabavljaju samo isfrustrirani tipovi sa kompleksom manje vrijednosti. Nemojte samo početi s pričama da je vaš staf ko ovčica i da se igra s djecom, večina tih pasa je dobra s djecom, ali su opća opasnost kada su van kontrole, kao nitroglicerin, ne mučkati!

SE
serđo12
15:09 20.03.2019.

Uspavati pod hitno i psa i vlasnika !

NI
NikoCro
15:06 20.03.2019.

Psa uspavati, vlasnicima tuzba i velika kazna te dozivotna zabrana drzanja bilo kakovih zivotinja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije