Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na čekanju

Traži se model naplate odvoza smeća pa nema poskupljenja

smece
Srećko Stipović
26.01.2012.
u 09:00

Trenutni novi prijedlog Čistoće je da se odvoz smeća naplaćuje prema volumenu, no još nije dovršena izrada modela naplate

Još prije godinu dana poslala je Čistoća Gradu Zagrebu na razmatranje svoj novi model naplate odvoza smeća. No, odgovor iz Grada ta Holdingova podružnica nije dobila. Razlog?

 

– Čistoća još uvijek nije završila svoj posao izrade novog modela naplate, a trenutni novi prijedlog je da se odvoz smeća naplaćuje prema volumenu.

 

No, tek kad budu gotovi svi prijedlozi, moći će se vidjeti kako će se to odraziti na cijenu – kazao je Ladislav Prežigalo, pročelnik za gospodarstvo.

 

No, hoće li Zagrepčanima uz najavljeno poskupljenje (pa odgođeno) javnog prijevoza poskupjeti i odvoz otpada, još uvijek nije poznato.

 

Gradonačelnik Milan Bandić je, inače, i jučer ponovio kako se treba udariti čim manje po leđima građana te da bi novi model naplate odvoza otpada, smatra, trebao sadržavati i količinu odvezenog otpada i veličinu stana.

Komentara 23

Avatar dariodario551
dariodario551
09:04 26.01.2012.

Ja mjesećno plaćam više odvoz smeća ,nego li potrošenu El.Energiju Pa gdje toga ima ? još bi i povisili cijenu ? PM

OB
-obrisani-
09:05 26.01.2012.

skroz jednostavan mdel....odvoz smeca besplatan ,ali zato palionice smeca trebaju prizvoditi struju i tu struju prodavati svojim klijentima,,,eeeheheh

OB
-obrisani-
09:27 26.01.2012.

nekodnesu smece naPantovcak ,heeehehheheeh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije