Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vikend-regulacija

Tramvaji danas zaobilaze Novi Zagreb, a linija 134 s Črnomerca prometuje izmijenjeno

Most mladosti u Zagrebu
Foto: Borna Filić/PIXSELL
1/3
17.04.2021.
u 08:44

Autobusi polaze sa Savskog mosta, prometuju Avenijom Dubrovnik i Avenijom Marina Držića te se okreću na raskrižju s Ulicom grada Vukovara.

Zbog radova na Mostu mladosti, podsjetimo, danas kroz Novi Zagreb prometuje izvanredna autobusna linija 607, dok tramvaji linija 6, 7 i 14 prometuju izmijenjenim trasama. Autobusi polaze sa Savskog mosta, prometuju Avenijom Dubrovnik i Avenijom Marina Držića te se okreću na raskrižju s Ulicom grada Vukovara.  Sutra, od 7 do 17 sati bit će onemogućeno kretanje vozila preko kružnog toka u Zapruđu iz smjera Novog Zagreba prema istoku i sjeveru. 

Što se tiče ostalih izmjena u prometu, a autobusna linija 134 (Črnomerec - Prečko) će od jutros u 9 sati do sutra 16 sati prometovati djelomično izmijenjenom trasom u smjeru Prečkog, zbog radova na Zagrebačkoj cesti kod kućnog broja 26. Trasa će izgledati ovako:  Črnomerec – Zagrebačka cesta – (lijevo) Prilaz baruna Filipovića – (desno) Selska cesta – (desno) Zagorska ulica – (lijevo) Zagrebačka cesta – u nastavku redovnom trasom do krajnjeg odredišta Iz Prečkog će autobus prometovati redovnom trasom do Črnomerca. Na izmijenjenom dijelu trase autobus navedene linije neće se zaustavljati na usputnim stanicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije