Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Za knjgoljupce

Tradicionalna razmjena knjiga i časopisa u Društvu pisaca

Knjige (1)
arhivaVL-a
12.01.2011.
u 16:29

Razmjena knjiga održat će se u prostorijama društva u Basaričekovoj 24 na Gornjem gradu i besplatna je, a organizatori pozivaju sve ljubitelje pisane riječi da im se pridruže

ZAGREB – Hrvatsko društvo pisaca i ove godine organizira sada već tradicionalnu razmjenu knjiga i časopisa u prostorijama društva u Basaričekovoj 24 na Gornjem gradu. Razmjena je besplatna, ulaz slobodan, a organizatori pozivaju sve ljubitelje pisane riječi da zavire u svoje podrume, tavane, na police i ormare te da sa sobom donesu primjerke knjiga i časopisa koje žele zamijeniti za neke druge.

Na prošlogodišnjoj trampi oko sedam tisuća primjeraka raznih naslova pronašlo je svoje nove vlasnike, a ove godine organizatori se nadaju još većem odzivu knjigoljubaca. Broj primjeraka koji se mogu donijeti na ovaj poznati “knjiški sajam” nije ograničen kao ni jezik na kojem su napisane, a razmjena će se održati sljedeće subote 22. siječnja.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije