Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJAVITE SE!

Tradicija koja je postala više od rekreacije: Večernjakova biciklijada u novom ruhu privukla brojne građane

Večernjakova biciklijada u novom ruhu
04.09.2020.
u 13:21

Tri najbolje i najkreativnije fotografije bit će nagrađene vrijednom nagradom - novim biciklima! Svi koji se žele pohvaliti prijeđenom rutom, u objavi mogu navesti koliko su kilometara prešli ili objaviti fotografiju prijeđene udaljenosti koju su zabilježili putem aplikacije.

Poznata Večernjakova biciklijada se unatoč pandemiji koronavirusa nastavila, ali u novom ruhu. Nakon dvije odgode došlo je vrijeme za prilagodbu jer otkazivanje nije opcija. Večernjakova biciklijada je jedna od najdugovječnijih manifestacija u Zagrebu, a sada se otvorila i mogućnost da u njoj sudjeluje cijela Hrvatska. 

Naime, svi zainteresirani biciklisti i biciklistice su mogli od 31.8. do 6.9. izabrati dan, vrijeme i mjesto gdje žele pedalirati te tako obilježiti staru poruku ove drugačije, 38. Večernjakove biciklijade. 

Cilj biciklijade je da, iako nismo na jednom mjestu i nismo aktivni u isto vrijeme, i dalje motiviramo na tjelesnu aktivnost, promoviramo zdrav stil života i zdrav način prijevoza.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#VLbiciklijada Ne, nisam imala s ekipom @pravilaigre plesnu točku već smo se zagrijavali sa stotinama biciklista prije Večernjakove biciklijade!💪😁 Hrvatska i ove godine pedalira ali na potpuno nov, jedinstven način na VIRTUALNOJ 38.Večernjakovoj biciklijadi! Pandemija neće zaustaviti jednu od najdugovječnijih manifestacija u Zagrebu, a sada se otvorila i mogućnost da u njoj sudjeluje cijela Hrvatska! Iako nismo na jednom mjestu i nismo aktivni u isto vrijeme, i dalje potičemo na tjelesnu aktivnost, promoviramo zdrav način života i zdrav način prijevoza. Prijavite se putem obrasca ili putem maila na biciklijada@vecernji.net, nakon čega ćete mailom primiti svoj startni broj. Budite brzi jer prvih 300 prijavljenih očekuje poklon-paket! U razdoblju od 31.8. do 6.9. biciklirajte kad god i koliko god želite te svoju fotografiju bicikliranja zajedno s primljenom slikom startnog broja pošaljite na adresu biciklijada@vecernji.net ili ih objavite na društvenim mrežama uz službeni hashtag #VLbiciklijada 🚴‍♂️🚴‍♀️ Sve što vas zanima naći ćete na:https://m.vecernji.hr/zagreb/nikad-prije-viden-ovakav-biciklisticki-dogadaj-u-hrvatskoj-virtualna-vecernjakova-biciklijada-okuplja-bicikliste-iz-cijele-zemlje-1425626 @vecernji.list #ultrafit #renatasopek #host

Objavu dijeli Renata Sopek (@renatasopek)

Brojni naši čitatelji odazvali su se Večernjakovoj biciklijadi i svoje su pedaliranje podijelili na društvenim mrežama. Također, i brojne javne osobe pridružile su se jednoj od najpoznatijih manifestacija u Zagrebu. 

Također, možete vidjeti kako su se biciklistice i biciklisti proveli na svojem putovanju. 

Večernjakovoj biciklijadi nije kraj i ako netko želi sudjelovati i dalje se može prijaviti putem obrasca na dnu članka ili putem emaila na biciklijada@vecernji.net, nakon čega će mailom primiti svoj startni broj. 

Prvih 300 prijavljenih nagrađuju se poklon-paketom, a u razdoblju od 31.8. do 6.9. biciklirati se može koliko god se želi, a fotografiju bicikliranja zajedno s primljenom slikom startnog broja treba poslati na adresu biciklijada@vecernji.net ili objaviti na svojim Facebook i Instagram profilima uz službeni hashtag #VLbiciklijada. 

Tri najbolje i najkreativnije fotografije bit će nagrađene vrijednom nagradom - novim biciklima! Svi koji se žele pohvaliti prijeđenom rutom, u objavi mogu navesti koliko su kilometara prešli ili objaviti fotografiju prijeđene udaljenosti koju su zabilježili putem aplikacije.

Pobjednici Večernjakove biciklijade:

1. mjesto – Matej Kožić

2. mjesto - Jakov Prkić

3. mjesto - Jelena Kušanić

Čestitamo!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije