Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
porast temperature

Toplo vrijeme izmamilo građane na terase kafića

terase (1)
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/7
07.01.2011.
u 14:03

Zagrepčani su jedva dočekali najavljeni porast temperature kako bi popili kavu na nekoj od terasa kafića

Iako je zagrebačka "špica" tek sutra, Zagrepčani su već petak prijepodne iskoristili za omiljenu aktivnost - ispijanje kave u nekom od kafića. Budući da su jedva dočekali porast temperature, začas su popunili terase kafića u središtu grada, gdje ih je ulovilo budno oko našeg fotoreportera.

Gotovo simbolično, na Trgu bana Jelačića radnici su istodobno započeli razmontiranje velikog šatora koji je poslužio za proslavu božićnih i novogodišnjih blagdana. Kobasice i kuhano vino tako su do iduće godine "iselili" s glavnog trga baš na dan kad su temperature dosegle i 13 stupnjeva Celzija.

Ključne riječi

Komentara 9

AG
Agramer198
17:49 07.01.2011.

\"Gotovo simbolično, na Trgu bana Jelačića radnici su istodobno započeli razmontiranje velikog šatora koji ...\" hvala bogu, mislio sam da je seljačija odlučila ostaviti sve to do druge godine i još postaviti 40 štandova pa bi bila vatrogasno-hercegovačka zabava tijeko cijele godine... -.-

VI
Vito
06:35 08.01.2011.

Toplo vrijeme izmamilo građane na terase kafića Mislio sam da ih je izmamio potres pa su iz opreza izašli iz kuća na ulicu. Ipak je 2,4 vrlo jak potres. Zamislite tek što će se dogoditi kad u proljeće zatopli. ŠtoŠto će onda \"izmamiti\" građane na terase kafića? Kiša, snijeg, mraz, ili opet toplo vrijeme?

VI
Vito
06:42 08.01.2011.

EUfan je napisao/la: Neradnici, đabalebovići, besposličari i ostala bagra jedva dočekali da se izvuku iz svojih brloga da se \"pokažu\". Pljuc! Nisu oni neradnici, samo imaju novaca iz zanimljivih izvora pa ga troše u primjereno vrijeme, kad su zaposleni konobari.i. Neće valjda izači s posla i sunčati se, a jahačica jaca najavljuje gospodarski oporavak u ovoj godini. Na slici je dokaz koliki je potencijal mladih iskorišten i to je doprinos turističkoj i ugostiteljskoj ponudi grada kojeg okružuju napuštene tvornice, pardon, uništene tvornice i proizvodni pogoni. Sad se ti radnici zasluženo odmaraju u srdištu grada kako ne bi prekinuli tradiciju iz bivžeg režima gdje je sedam fuliralo, radio jedan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije