Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

To nisu samo ženske stvari

To nisu samo ženske stvari
16.04.2019.
u 09:34

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 10. svibnja na web stranicama Udruge, a startnina iznosi 70 kuna.

U subotu, 25. svibnja, udruga SVE za NJU organizirat će na zagrebačkom Bundeku javnozdravstvenu akciju To nisu samo ženske stvari. Cilj akcije je podizanje svijesti u javnosti o važnosti prevencije ginekoloških karcinoma i pružanja sveobuhvatne podrške oboljelim ženama. Osim edukativnih sadržaja i prigodnog programa, središnja aktivnost su humanitarne utrke u dvije kategorije; utrka na 800 metara startat će u 11:30 sati, a utrka na 4 kilometra krenut će točno u podne.

‘Želimo stvoriti zajedništvo bolesnica, stručnjaka, sportaša i svih građana koji žele doći i dati podršku. Osobiti pozivamo muškarce da nam se pridruže kako bismo naglasili važnost muškaraca kao podrške oboljelim ženama i pokazali da bolest žene nije samo ženska stvar’, kazale su nam organizatorice iz udruge SVE za NJU.

Prijave za sudjelovanje otvorene su do 10. svibnja na web stranicama Udruge, a startnina iznosi 70 kuna. Podizanje startnih paketa bit će na Centralnoj livadi na štandu SVE za NJU na dan utrke od 10 do 11.30 sati, no ako ne možete sudjelovati na utrci, a želite dati podršku, majicu možete naručiti preko e-mail adrese utrka@svezanju.hr. Sav prihod namijenjen je radu Centra za psihološku pomoć SVE za NJU.

Akcija se održava pod pokroviteljstvom Gradonačelnika Grada Zagreba.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije