Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tko vidi u EU fondovima spas a tko ni za EU nije dao glas

fight club plakat
PR
Autor
PR članak
15.04.2013.
u 09:10

Novo izdanje Fight Club-a gdje će naši fighteri ukrstiti svoje argumente. EU PROJEKTI: REALNOST VS ILUZIJA, četvrtak, 18. travnja u 19h, Art-kino Grič, Jurišićeva 6, Zagreb

U četvrtak od 19 sati na našem portalu pratiti uživo prijenos sa rasprave o EU fondovima. Progovoriti ćemo o stvarnom stanju i zabludama koje susrećemo vezano uz EU projekte i mogućnosti dobivanja sredstava. Otvorit ćemo najznačajnija pitanja na tu temu s ciljem educiranja javnosti uz zabavan karakter događanja i mogućnost interakcije publike u samoj diskusiji.
Okupili smo relevantne predstavnike za PRO i KONTRA stranu koji će doprinijeti kvalitetnoj i uzbudljivoj raspravi:

Fighteri na pro strani
Mislav Balković, Visoko učilište Algebra
Ivana Didak, Agencija za mobilnost i programe EU
Frane Šesnić, Razvojna agencija grada Zagreb

Fighteri na kontra strani
Marjan Bošnjak, Jedino Hrvatska
Ante Lauc, Akcija za bolju Hrvatsku
Ivan Pernar, Savez za promjene

Za 'fair play borbu' pobrinut će se naš iskusni moderator Daniel Bilić , a publika će putem megafona postavljati pitanja i aktivno sudjelovati u raspravi simboličnim bacanjem Fight Club antistress loptica. Publika na Fight Club- u ima mogućnost osvojiti kompletan program obrazovanja u Algebrinim centrima: „Voditelj izrade i provedbe projekata financiranih iz EU fondova“ vrijedan 9.900,00 Kn.

Dobre i loše strane EU fondova, specifična znanja potrebna za kvalitetnu izradu i provedbu projekta, količina vremena koju oduzima priprema dokumentacije samo su neke od tema koje ćemo dotaknuti na Fight Club-u. Ne zaboravite pripremiti svoje mobitele i # (hashtags) jer ćete putem komentara na Twitter wallu imati priliku osvojiti vrijedne nagrade koje je osigurala Visoko učilište Algebra, sponzor 14. Fight Cluba!

>>Video prijenos rasprave pratite uživo na našem portalu u četvrtak od 19 sati

Želite prijaviti greške?