Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lacković opozvan

Tihana Colić nova direktorica Gradske plinare Zagreb

Tihana Colić
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
29.03.2016.
u 13:00

DORH 2014. utvrdio da je 2013. postala pomoćnica direktora Plinare iako to mjesto prije nije postojalo

Tihana Colić, nekadašnja pomoćnica direktora Plinare i bivša članica uprave Zagrebačkog holdinga koju je smijenio bivši šef Holdinga Dejan Fičko, imenovana je novom direktoricom Gradske plinare Zagreb.

Šefovsko mjesto preuzela je prije nekoliko dana nakon što je odlukom Skupštine Gradske plinare Zagreb opozvan dosadašnji direktor Bruno Lacković. Vođenje, održavanje i razvijanje spomenute tvrtke tako je u rukama osobe čije se ime povlačilo u javnosti od 2014. godine kada su protiv gradonačelnika Milana Bandića, ali i drugih zaposlenika Grada i Holdinga, pokrenute brojne istrage.

Podsjetimo, prema optužbi DORH-a, Tihana Colić zaposlena je 2013. na poticaj tadašnjeg direktora Holdinga Slobodana Ljubičića, koji je intervenirao na molbu Petra Pripuza, pa je zajedno s članom uprave Holdinga Ivanom Tolićem zatražio od Ante Dodiga, bivšeg šefa Plinare, da je zaposli. Istražitelji su utvrdili da je ona zaposlena na mjesto pomoćnika direktora te naglasili da takvo mjesto u Plinari do njezina dolaska nije postojalo

>>'Zašto sam zaposlio Tihanu Colić i Dijanu Muhović'

>>Plin jeftiniji cijele godine, a za koliko - to još Zagrepčani ne znaju

Komentara 9

Avatar Neanderthalac
Neanderthalac
14:42 29.03.2016.

Nepotizam i kleptokracija.

FI
Fisherman
14:26 29.03.2016.

A sve po babi i stricevima....nista novo.

Avatar mileudarcina 1
mileudarcina 1
17:16 29.03.2016.

Nemojte nju jadnicu baš tako napadat, dovoljno se ona jadna napatila dok je došla do te funkcije, trebalo je sve te seoske strančare pregrmit preko leđa, samo ona zna kako je to teško istrpit, tri put je lječena od salmonele,, svatite ljudi, a nije jedina ima ih još na lopate, jadnice jadne, hihihihi....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije