Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prostor na cvjetnom

Terasa uz najdužu klupu i dalje bez dozvole. Gdje vi volite sjediti?

Najduža gradska klupa
Foto: ''
1/2
16.01.2014.
u 14:00

Iako je dozvola za držanje terase lokalu koji ju je postavio pokraj najveće gradske klupe na Cvjetnom trgu već odavno istekla, stolci i stolovi i dalje su na istom mjestu. Kako kažu iz Komunalnog redarstva, terasa kafića još je tamo jer je podnesen novi zahtjev za dodjelu javne površine u istu namjenu.

Zato terasa može tamo biti sve dok zahtjev ne bude odbijen, odnosno prihvaćen. Jesenas je uz klupu održana akcija kojom se htjelo ukazati na njenu važnost za javni prostor i gradsku urbanost.

Deseci ljudi te subote su "prkosile" špici i sjedenjem na klupi, uz konzumaciju kod kuće skuhane kave poručivali da su protiv privatizacije javnog prostora privatnom terasom.

Traže 'oslobađanje' najduže gradske klupe na Cvjetnom trgu

Komentara 2

Avatar tajar
tajar
17:16 16.01.2014.

Kamenu klupu postavio je Grad Zagreb za građane Grada i njihove goste i ne vidim niti jedan razlog zbog čega bi im se sjedenje na klupi i guštanje na toplom siječanjskom suncu onemogučavalo!

ZU
zdenko.umljenovic
08:45 18.01.2014.

Moje je mišljenje da treba ukloniti građane i svud postaviti terase,kao isav promet u centru grada da mogu ugostitelji imati prostora za sebe..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije