Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pokupsko cerje

Tek su počeli živjeti, a već ih čeka smrt

Peseki Cerje
Foto: ''
07.02.2014.
u 09:16

U Skloništu za životinje kod Velike Gorice najmlađi štićenici, Toni, Tonka i Žana, imaju tri mjeseca, od čega su ondje već dva. Posljednji, 60.dan boravka, im se približava i sudbina im je neizvjesna

U Skloništu za životinje Pokupsko Cerje, u blizini Velike Gorice, među napuštenim i ostavljenim životinjama zakonom predviđene dane boravka broje i najmlađi. Toni, Tonka i Žana imaju samo tri mjeseca, a od toga su dva mjeseca svog tek započetog života proveli u Skloništu. Posljednji, 60. dan, opasno im se približio i ne pronađu li uskoro novi dom, budućnost im je neizvjesna i život bi im se nakon toga mogao ugasiti.

Želite li ih spasiti, možete se javiti u veterinarsku ambulantu Skloništa, na telefon 6266-176, a radno vrijeme joj je do 14 sati. U skloništu se psi cijepe i čipiraju, a udomitelji potpisuju i ugovor. Dodatne informacije možete dobiti i na mobitel 099/2003304.

>>U Pokupskom Cerju šest pasa traži spas, prijeti im eutanazija

Komentara 2

DU
duda9
14:43 07.02.2014.

Ja nemogu vijerovati da kod nas se ništa ne poduzima konkretno za te jadne napuštene životinje kad gledam emisiju stvarno u siromašnoj zemlji oni idu na teren spašavati životinje besplatna veterinarska pomoć imaju za njih sklonište i dalje da se udome.Zaista se pitam kakav smo mi to narod ne pomaže se čovjeku u nevolji a kamoli životinji.Zaista smo jadni jer nitko ne gleda na druge samo na sebe a ja to nazivam škrtost i oholost.

EV
evropljanin
12:20 08.02.2014.

srce me boli kad ovo citam.ja vec imam 3 takove duse koje mi svaki dan prave veselje. dobri ljudi ako imate malo srca spasite ih necete pozaliti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije