Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 163
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAJVEĆI POSLOVNO-SPORTSKI DOGAĐAJ

‘Team building’ na pet kilometara sa 6000 trkača

MAGENTA 1 B2B RUN
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/8
15.09.2018.
u 12:32

Manifestacija koja ima sve više sudionika jača korporativnu kultur, umrežava kolege i poboljšava zdravlje zaposlenika tvrtki

Više od šest tisuća poslovnjaka iz gotovo 380 kompanija odijela je zamijenilo sportskom opremom kako bi sudjelovali u ovogodišnjem Magenta 1 B2B Runu, utrci koja je, nakon Osijeka, Splita i Rijeke, održana i u metropoli. Rekordnom broju sudionika najvećeg poslovno-sportskog događaja u zemlji pridružila se i Styria, i to s četrdeset trkača iz deset kompanija, među kojima su bili i kolege iz Austrije. Pet kilometara dugu stazu najbrže je svladao Nikola Mikulić koji je za 16.01 minuta na pobjednički tron doveo Decathlon. U ženskoj konkurenciji, pak, najbrža je bila Mirjana Šimek Bilić iz ekipe Plavi tim.

Iz godine u godinu Magenta 1 B2B Run sve je značajnija za jačanje korporativne kulture, a pokazala se i odličnim načinom za “team building”.

– Sportska aktivnost poboljšava zdravlje zaposlenika i umrežava kolege. Zbog toga već četvrtu godinu na sve načine podupiremo uključivanje zaposlenika u Magenta 1 B2B Run. Formirali smo i HT trkački tim u školi trčanja, zajedničke sportske treninge za zaposlenike, redovito informiranje i pozivanje na utrku kroz naše interne kanale te bogate startne pakete – rekao je glavni operativni direktor za poslovne korisnike HT-a Saša Kramar te dodao kako se nada da će iduće godine u utrci biti još više sudionika. 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Manolique
Manolique
07:30 17.09.2018.

Prvih 500 koji diđu do cilja neće dobiti otkaz. Da vidiš brzine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije