Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve zbog crvenog

Taksijem udario u hidrant iz kojeg je počela šikljati voda

eko taxi
Tomislav Miletić/PIXSELL
03.05.2013.
u 14:38

Vozač Eko taxija izbjegavao je, kazali su nam iz tvrtke, vozilo koje je projurilo na crveno

Neobičan prizor zatekao je građane koji su se u noći na petak, oko pola sata iza ponoći, zatekli na križanju Branimirove i Šubićeve ulice. Voda je šikljala iz hidranta i preplavila ulicu.

Sve se to dogodilo zbog neopreznog prolaska korz crveno svjetlo na semaforu.

Vozač Eko taxija izbjegavao je, kazali su nam iz tvrtke, vozilo koje je projurilo na crveno. Taksijem je udario u hidrant iz kojeg je počela šikljati voda. Srećom, nema ozlijeđenih, oštećeno je vozilo i hidrant, a policija traga za nepoznatim vozačem koji je prošao kroz crveno.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije