52 7°C
  • Avatar stinkyink
    stinkyink:

    Zimnicu je počela raditi kada se udala, u svojoj 26. godini. Danas, desetljećima kasnije, Ana Malnar i dalje neumorno kiseli, kuha i pasterizira povrće svakog rujna. Već je tradicija – čim prođu ljetne vrućine, zaputi se sa svojim kolicima za ... prikaži još! kupnju na tržnicu Dolac......to jos ima u primitivnim zaostalim i nerazvijenim balkansko blisko istocno azijatskim drzavicama. kao i klanje svinja ili kokosi u dvoristu vlastite kuce i jos djeca od 5 godina gledaju.

Još iz rubrike Zagreb

Visoka škola Aspira
Cappelli posjetio jedini studij gastronomije

Izvrstan vam je rižoto: Ljudi poput vas stup su našeg turizma

Uručenje ugovora o zajmovima startupovima
Konvertibilni zajmovi

Startupovce 'pogurali' s pola milijuna kuna

Andrija Mikulić
ODLIKOVANJE

Mikulić: Od dodjele Medalje trebao je odustati Bandić, a ne Lončar

9