Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Taekwondo klub Jastreb organizira prvi internacionalni ljetni kamp na Ugljanu

Taekwondo klub Jastreb
Foto: Promo
1/7
24.04.2018.
u 09:19

Program kampa ispunjen je kroz cijeli dan brojnim aktivnostima; treninzima, zabavom, kreativnošću i animacijom uz prigodne nagrade, diplome, majice kampa i brojna druga iznenađenja

Zagrebački taekwondo klub Jastreb organizira prvi internacionalni ljetni kamp za djecu i mlade. Kamp će se održati u mjestu Kukljica na otoku Ugljanu (Zelena punta) odmah po završetku školske godine, u dva termina – 17. - 23. lipnja 2018. i 23.-29. lipnja 2018.

Cilj kampa je sportsko druženje i razmjena iskustava među vršnjacima i trenerima. Dijete koje želi sudjelovati u kampu NE TREBA imati prethodno iskustvo s područja taekwondoa, a prijaviti se mogu svi zainteresirani u dobi od šest do 18 godina (godišta 2000.-2012.)

Foto: Promo

''Program kampa ispunjen je kroz cijeli dan brojnim aktivnostima; treninzima, zabavom, kreativnošću i animacijom uz prigodne nagrade, diplome, majice kampa i brojna druga iznenađenja. Za vrijeme boravka u kampu sudionici će širiti svoje spoznaje kroz edukativna predavanja vanjskih stručnih suradnika kluba: nutricionista, fizioterapeuta, liječnika, sportskog psihologa. Za svakog ponešto, za nezaboravni sportski tjedan'', najavljuje glavna tajnica Taekwondo kluba Jastreb Tamara Pradegan, crni pojas 7. DAN.

Kamp je smješten u predivnom ambijentu na jugoistoku otoka Ugljana, udaljen svega par minuta vožnje od trajektne luke Preko, u okruženju borove šume i pješčanih plaža, u apartmanskom naselju Holiday Park Zelena punta***.

Foto: Promo

Cijena sedmodnevnog aranžmana (šest noćenja na bazi punog pansiona s četiri obroka dnevno) s kotizacijom iznosi ukupno 1.900 kuna. Uključuje i 24-satni voditeljski nadzor trenera, animacijski i trenerski rad, organizirani prijevoz autobusom i trajektom ZAGREB-KUKLJICA-ZAGREB, majicu kampa, putno osiguranje i boravišnu pristojbu. Smještaj je u 2/3 krevetnim sobama apartmanskog tipa s tri zvjezdice, s kupaonicom, klimom, televizorom, besplatnim WiFi-jem.

Program kampa je certificiralo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta (danas Središnji državni ured za šport). Novi je to iskorak Taekwondo kluba Jastreb, koji ove godine obilježava i 27 godina postojanja, a iskustva u provedbi ljetnih kampova za svoje članove ima već unazad 20 godina.

Prijaviti se može putem web stranice TKD Jastreb na e-prijavnici, a uplate kotizacije za kamp uz potpis suglasnosti obavljaju se putem transakcijskog računa matičnog kluba, najkasnije do 06. svibnja 2018. (svi obrasci na stranici)

Više informacija o smještaju i kampu pronađite na web stranici Jastreba +. ROK PRIJAVE: najkasnije do 06. svibnja 2018. ili do popune smještajnih kapaciteta.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije