Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 135
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brojne prijave

Svi žele glumiti u mjuziklu Ladislava Prežigala

ladislav prezigalo
Zarko Basic/PIXSELL
09.10.2012.
u 08:59

Prvog dana prijave za audiciju pristiglo je više od 200 prijava, što je dovelo i do rušenje sustava za online-prijavu

Prava pomutnja nastala je prvog dana prijava za audiciju za mjuzikl „Crna kuća – mjuzikl u boji“, čiji je autor gradski pročelnik za gospodarstvo Ladislav Prežigalo. Kako kažu organizatori iz B Glad Produkcije, u samo 24 sata pristiglo je više od 200 prijava, što je dovelo i do rušenja sustava za online-prijavu. Nastala je panika među kandidatima koji su se htjeli prijaviti, a nisu mogli, kaže Tadija Kolovrat, jedan od producenata.

Za mjuzikl se traže pjevači, glumci i plesači, a prijave za audiciju, koja je krajem mjeseca, traju do 14. listopada. Radnju svog mjuzikla Ladislav Prežigalo smjestio je na Kaptol u 16. stoljeću, u vrijeme borbi protiv Turaka i nesuglasica sa susjednim Gričem, a premijera se očekuje u siječnju 2013.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije