Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Klaonici

Sve o dizajnu na festivalu Dan D u staroj Klaonici

dizajn
12.06.2012.
u 14:41

Na ovogodišnjem festivalu želi se potaknuti suradnja mladih dizajnera i poduzetnika te istaknuti potencijal dizajna kao generatora gospodarskog razvoja.

U staroj Klaonici, Heinzelova 66, od 15. do 17. lipnja održava se međunarodni festival dizajna Dan D.

Na ovogodišnjem trećem izdanju festivala, u organizaciji Hrvatskog dizajnerskog društva i Peperminta, želi se potaknuti suradnja mladih dizajnera i poduzetnika te istaknuti potencijal dizajna kao generatora gospodarskog razvoja.

– Ove godine pripremili smo bogat program i raznolik sadržaj za posjetitelje svih profila, a glavni cilj ostaje i dalje ponuditi publici kvalitetan kulturni događaj u čijem je središtu dizajn – rekao je Boris Kovaček, direktor agencije Pepermint i izvršni producent festivala. Cijena je trodnevne ulaznice za Dan D 2012 35 kuna, što uključuje i subotnji party.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije