Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odluka Županijskog suda

Švaljek: "Nikad nisam odlazila na konzultacije u Remetinec!"

Sandra Švaljek
Foto: Infobiro
19.03.2015.
u 11:22

Prve reakcije zamjenice gradonačelnika na vijesti o ostanku gradonačelnika Milana Bandića u pritvoru

– Nisam išla na konzultacije kod gradonačelnika Bandića u Remetinec niti sam ikad u životu bila ondje! Hvala Bogu! – prvi su komentari zamjenice gradonačelnika Sandre Švaljek na vijesti o ostanku gradonačelnika Milana Bandića u pritvoru.

Dodala je da se nije iznenadila odlukom te da su spremni na svaki ishod.

– No ja još nisam dobila službenu informaciju o odluci izvanraspravnog vijeća Županijskog suda i, kad dobijemo tu informaciju, znat ćemo dalje postupati. Već prva odluka Županijskog suda značila je da ne moram postupati po uputama gradonačelnika i nestala je obveza da se odlazim konzultirati gospodinu Bandiću – rekla je Švaljek i dodala da su planovi isti kao i dosad – grad treba voditi i osigurati da dobro funkcionira, Zagrebački holding isto tako.

Ne vjeruje da će biti problema zbog raskida koalicije s Darinkom Kosorom i HSLS-om.

– S obzirom na to da su odluke vrlo dobro pripremljene, vjerujem da ćemo dobiti većinu glasova zastupnika u Gradskoj skupštini – rekla je Švaljek. Smatra da Bandić nije raskinuo koaliciju samo da bi njoj napakostio, već da je to "teorija urote".

– Samo raskidanje koalicijskog sporazuma neće značiti odsustvo podrške o odlukama koje pripremi izvršna vlast – rekla je. Vjerojatnost da će gradonačelnik dati ostavku te će se raspisati prijevremeni izbori jednaka je kao i dosad, kaže, a bi li se kandidirala ako do njih dođe, nije željela otkriti.

– Sve će se znati na vrijeme – kazala je Švaljek te dodala da je u stalnoj komunikaciji s Klubom zastupnika Milana Bandića jer pripremaju zajedničke sjednice Skupštine. Najavila je i kako će se pilot-projekt naplate odvoza otpada prema volumenu, koji se trenutačno provodi u GČ Brezovica, početi primjenjivati u ostatku Zagreba do kraja godine.

Komentara 23

DU
Deleted user
12:55 19.03.2015.

Švaljek: "Nikad nisam odlazila na konzultacije u Remetinec!" Meni ovo liči na priznanje da ne radite u interesu grada i građana. Ne postoji funkcija na kojoj ne postoji potreba konzultacije s osobom koja je funkciju obnašala prije to se zoveove kontinuitet. Jedino u RH sve počinje od nule s dolaskom novog vladara. Sve ovo dokaz je silnog samoljublja naših političara.

GE
geler203
16:28 19.03.2015.

Samo tako nek ostane i na slijedećim izborima imamo gradonačelnicu.

Avatar zgdomorodac
zgdomorodac
20:26 19.03.2015.

Sandra provjeri kaj su radili,evo primjera lijalist predsjednik mjesne zajednice kod popisa stanovnistva je bil kontrolor a supruga mu popisivac a ljudi sa faksom obrazovani i mladi i pametni nisu mogli dobit posao popisivaca,i dezurnim kriticarima iz kluba 365 too je bilo prijavljeno povjerenstvu al nikad odgovora radi se od podsljemenskoj zoni pa provjerite jos valjda postoje spiskovi eto opet afere dalje necu jer su pojedinci cak i u poroti godinama

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije