Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Humanitarna akcija

Svaka kuna dnevnog prometa u Yellow Submarineu ide djeci u Nazorovu

Yellow submarine
Foto: Sanjin Strukić/PIXSELL
15.12.2014.
u 22:32

Cjelokupan prihod podijelit će na 220 djece kako bi svatko dobio svoj poklon za Božić

Zagrebački restoran Yellow Submarine 16. prosinca u svojim prostorima u Frankopanskoj 11 organizira prvu, ali ne i posljednju, humanitarnu akciju "Yellow Submarine 1 for 1 day".

Tog će se dana odreći cjelokupnog prometa kako bi svaki od 220 mališana iz Doma za nezbrinutu djecu grada Zagreba dobio božićni poklon.

- Svjesni smo da nisu svi naši sugrađani sretne sudbine da si mogu priuštiti uživanje u blagdanima, hrani, druženju i životu općenito. Mi to želimo i hoćemo promijeniti, te pokrećemo akciju koja će se održavati nekoliko puta godišnje. Cjelokupni prihod od tog dana donirat ćemo Domu za nezbrinutu djecu Zagreb. Njih je 220. Prikupljenu sumu novca podijelit ćemo s 220, te će svako dijete dobiti isti iznos da si samostalno izabere ili kupi poklon za nadolazeće blagdane - kažu u zagrebačkom restoranu.

Akcija je razveselila i ravnateljicu Doma za nezbrinutu djecu, Jasnu Ćurković Kelava.
- Djeca su u dobi do 21 godine, a to je velik broj. Svi naši kapaciteti su puni. No, ova je donacija specifična jer je orijentirana prema svakom djetetu. Mi ćemo preuzeti brigu oko darova za one sasvim malene u dobi do tri godine, te za njih kupiti higijenske potrepštine i kozmetiku. Puno nam znači ovakva akcija. Hvala svima koji će sudjelovati i uljepšati blagdane našoj djeci i svakome osigurati Božićni poklon - rekla je ravnateljica.

Komentara 2

Avatar ankabutorac
ankabutorac
09:21 16.12.2014.

1 for 1 day....staropurgerska spreha je nestala, al zato sad govorimo engleski....prije smo se delali englezi sad spikamo engleski....

DU
Deleted user
20:31 16.12.2014.

Predivno. Da je vise takvih akcija. Necemo o tome koliko bi Mamici, Bandici i kojekakve fufice sa Tomislavca mogli usreciti nekoga barem na jedan dan... To su razliciti svijetovi. Jedan tako tuzan , a drugi ruzan u bahatosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije