Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Drugi broj Gradine

Sva sredstva od prodaje lista ići će u humanitarne svrhe

gradina
VL FOTO
21.04.2010.
u 11:43

Prikupljena sredstva od prvog broja godišnjaka “Gradina” darovana su Majčinu selu iz Međugorja, a dio sredstava se našao na računu nastradalih od potresa na Haitiju, dok će od drugog broja ići djeci sa smetnjama u psihofizičkom razvoju

Načelnik općine Široki Brijeg Miro Kraljević primio je Miru Naletilića, nastavnika hrvatskog jezika i urednika lista “Gradina”, prvog godišnjaka osnovaca iz širokobriješke općine, koji, uz urednika, rade učenici Osnovne škole Biograci. Miro Naletilić je u znak zahvalnosti, razumijevanju i pomoći u izdanju ovog lista općinskom načelniku Miri Kraljeviću predao zahvalnicu.

Ovih dana iz tiska je izišao i drugi broj ovog lista te se nastavnik hrvatskoga jezika i urednik lista Miro Naletilić tom prigodom zahvalio načelniku općine Široki Brijeg Miri Kraljeviću na pomoći koju je Općina pružila pri izdavanju lista. - Sredstvima prikupljenim od drugog broja godišnjaka osnovnoškolaca širokobriješke općine “Gradina” pomoći ćemo djeci sa smetnjama u psihofizičkom razvoju u našoj općini, rekao je prigodom prijma urednik lista Miro Naletilić.

Prikupljena sredstva od prvog broja godišnjaka “Gradina” darovana su Majčinu selu iz Međugorja, a dio sredstava se našao na računu nastradalih od potresa na Haitiju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije