Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izmjene u prometu

Sutra zatvoren rotor u Zapruđu, sljedećeg tjedna nove regulacije u Dubravi i Strmečkoj cesti

Zbog sanacije južnog vijadukta Mosta mladosti zatvoren rotor u Zapruđu u smjeru Novog Zagreba
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/4
17.04.2021.
u 14:02

Zbog radova, promet će se odvijati obilazno.

Prilikom izvođenja radova sanacije južnog vijadukta Mosta mladosti, sutra će od 7 do 17 sati biti onemogućeno kretanje vozila preko kružnog toka u Zapruđu iz smjera Novog Zagreba u smjeru istoka i u smjeru sjevera. Obilazni pravac tijekom navedenih radova bit će: 

- Av. Dubrovnik - Savezne Republike Njemačke - D. T. Gavrana - Sajmišna - Sarajevska cesta - Most mladosti
- Av. Dubrovnik - Sarajevska cesta - (polukružno) kod raskrižja sa Ukrajinskom ulicom - Sarajevska cesta - Most mladosti 

Radi se i u Gornjoj Dubravi, točnije Ljubijskoj ulici, a ondje se uređuje kolnik. Ulica će zato biti zatvorena za sav promet od ponedjeljka sve do petka, 30. travnja. Obilazni pravci za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će: Ul. Dubrava – Grižanska ul. – Ul. Rudolfa Kolaka i obratno.

Zbog izvođenja radova kanala odvodnje, Strmečka cesta u zoni raskrižja s ulicom Tratine i Strmečka ceste na dijelu od Ulice Celići do Ulice Mali Grm od utorka pa sve do utorka, 20. svibnja također će biti zatvorena za sav promet. Obilazni pravac za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će: Strmečka – Obreška – Prigradska – Zadvorska – Strmec – Strmečka i obratno. 

Komentara 3

HR
Hrabraja
15:00 17.04.2021.

Nadam se da cijeli ured za semafore ide na burzu nakon izbora, nisu 20 godina sposobni sinhronizirati semefore

GE
geler203
15:48 17.04.2021.

Sva sreća pa su izbori.

JO
josmalopanestalo
11:41 20.04.2021.

kaj opet buju nabacali z lopatama hladnog asfalta po tzv. cesti, a sigurno buju našli još mjesta za ležeće policajce između postojećih koji već leže na cesti

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije