Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nasilnik s Kozjaka

Susjedi: Gudelj je i nama prijetio smrću, on je susjed iz noćne more

gudelj
Antonio Bronić/Pixsell
10.04.2010.
u 12:47

On je susjed iz noćne more. Gradi bez dozvola, uništava nam kuću i prijeti ubojstvom! Tako je prva susjeda opisala Berislava Gudelja (51), koji je u pritvoru zbog prijetnji gradonačelniku Bandiću.

“On je susjed iz noćne more. Gradi bez dozvola, uništava nam kuću i prijeti ubojstvom!”. Tako je prva susjeda opisala Berislava Gudelja (51), kojemu početkom idućeg tjedna istječe jednomjesečni pritvor zbog prijetnji nedavno upućenih gradonačelniku Milanu Bandiću.

Podsjetimo, Gudelj je od Bandića prošli mjesec tražio da mu zaposli prijateljicu, a pri uhićenju pronađen mu je cijeli arsenal oružja.

Otkad je na Kozjaku prije pet godina od obitelji Biševac kupio zemljište s garsonijerom, a platio je u gotovini, stvara im, tvrde, probleme. Usto, iste je godine kupio i vikendicu u Markuševečkoj Trnavi. U ljeto 2005. godine, kad su bili na moru, nestručno te bez lokacijske i građevinske dozvole napravio je iskop širok deset metara i visok od pet do osam metara te potporni zid. Iako mu je građevinska inspekcija iste godine naredila da sve sanira, odnosno zatrpa, on do danas to nije napravio.

 

– Svih ovih godina napisali samo hrpu prijava inspekciji Ministarstva zaštite okoliša i gradskim komunalcima, ali reagirao nije nitko – kažu Gudeljevi susjedi.

– Inspektori izdaju rješenje, ali nitko od njih ne provjerava je li on to i realizirao – kaže Damir Biševac i pokazuje napuknuća u dvorištu te garažna vrata, koja više ne može zatvoriti. Na isto se žale i susjedi Markovići na broju pokraj te kažu “da im sve puca otkad je iskopao zemlju”. A kada mu prigovore, Gudelj, dodaje Biševac, postane agresivan. Osim što im je nekoliko puta otvoreno prijetio ubojstvom, porazbijao im je i stakla na garaži te potrgao žlijeb.Poznanici

Gudelja opisuju kao čovjeka koji se bavi mutnim poslovima, priča lovačke priče, na kavu odlazi u maskirnom odijelu i vozi skupe automobile. U policiji je evidentiran i zbog zlostavljanja djeteta.

Komentara 4

UK
Ugo Kajvez
13:44 10.04.2010.

Na zapadu, (u zapadnom pravosudju) \"nađu\" mu toliko da mu sruše ili oduzmu kuću i tip se mora odseliti u anonimnost ili u buksu .......

KA
karlovcankica
14:22 10.04.2010.

a svasta..pa moglo bi se reci da mu ni susjedi nisu nista bolji..zato su mu i toliko zavidni!

AU
autoritet
01:00 11.04.2010.

tip je slika i prilika bandićevog poslovnog suradnika... no odjednom mu ne valja... pogospodio se drug milan, jelte

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije