Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
može sve sam

Superm(il)an: Bandić će vam probleme rješavati i u slobodno vrijeme, javite mu se!

Milan Bandić
Foto: Marko Prpić/Pixsell
04.02.2014.
u 08:17

Ako građani ne dobiju usmeni ili pismeni odgovor, gradonačelnik je obećao da će ih sutradan primiti zajedno s čelnicima nadležnih ureda. Sve je pozvao da mu pišu na mail gradonacelnik@zagreb.hr

Ono što bi zaposlenici gradske uprave trebali napraviti u redovnom radnom vremenu gradonačelnik Milan Bandić namjerava obavljati nakon radnog vremena. I dok je svojevremeno govorio da je na cesti 16 sati, no da ne može biti Batman koji bi 24 sata hodao i gledao tko što radi po gradu, očito se odlučio transformirati u Supermana i prikazati sebe kao jedinog koji može riješiti gradske probleme.

Prekovremeno će angažirati i čelnike gradskih ureda. Nisu nam znali reći hoće li ih za to i platiti. Pozvao je na društvenim mrežama građane da mu se izravno obrate “ako istoga dana ne dobiju utemeljen usmen ili u najkraćem roku pisani odgovor”.

– Već idućeg dana primit ću vas osobno s čelnicima nadležnog ureda u prvom satu nakon uredovnog vremena – poručuje sugrađanima Bandić.

I dok neki Facebook prijatelji Milana Bandića primjećuju da do njega nije teško jer ga se može “uhvatiti” dok ujutro trči te upozoravaju da s obzirom na broj zaposlenih u upravi njegov posao nikako ne može biti rješavanje pojedinačnih problema građana, drugi su se “zakačili” na poziv i jedva čekaju s Milanom Bandićem popiti kavu.

Pročelnici, koji ionako gradonačelnika prate i u ranu zoru i kasno navečer, nisu željeli govoriti o tome zašto ne obavljaju svoj posao u radno vrijeme, nego dopuštaju šefu da širi populizam. Uglavnom, imate li problem, Bandić vas poziva da mu pišete na gradonacelnik@zagreb.hr.

Komentara 8

Avatar liquidsky
liquidsky
09:28 04.02.2014.

Sve je to zvuči super. Ali zbilja je drukčija - Bandić ne rješava probleme, on čini usluge i time kupuje naklonost jednih na štetu drugih. Činiti pojedinačne usluge samo po sebi znači nekog drugog zakinuti u njegovim pravima. I toma. I to je real Bandić, tako su pojavio na političkoj sceni, tako i opstaje. Dok...

VD
vdmarijan
22:59 04.02.2014.

ja vec trazim od grada zagreba 4 gradska cetvrt 10257brezovica vec od 2010 god. prosetao sam odvrata do vrata i ogromna lijepa obecanja i luda radovanja .predsjednik gradske cetvrti gosp.cerovski mi je dal dopis da bude ju izvedeni radovi ueni radovi u 2012 kako se nije nista dogodilo isel sam u komunjaru naravno nema ga na radnom mjestu sekretar i doticni su mi dali njegov pozivni broj . kad sam ga konacno dobil na mobi. obecal mi je da mi se bude javil do danas ni traga ni glasa isel sam u prosincu 2013 nema ga . japlacam vec 40 gog .vodui privredu . pazi ovo zakopali su vodov.cijevi vec deset ljece ali sa kanalizacijom su prekinuli radove 20 mtrdo moje parcele . i sada gradonacelnik obecava da bude rijesil nase tekobe . na zalost odobro zeli ali njegovi podcinjeni ne rade svoj posao ,aprimaju masne place.ja sam dosel do mislenja danjegovi ljudi ne zele dobro ovome gradu i ziteljima.

MR
mrnmarina
10:01 04.02.2014.

Da li će onda dati otkaz neradnicima, i raspustiti službu koja je trebala riješiti problem a nije?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije