Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mesnička

Stupići se postavljaju bez reda, a već ispadaju i fuge između kockica

 Mesnička ulica
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
03.12.2014.
u 08:30

Problemima s obnovljenom ulicom nikako da dođe kraj, iz Ureda za izgradnju grada rekli su kako je uobičajeno da se uoče problemi nakon obnove ceste, ali sve će se sanirati bez većeg troška

Postavljanje stupića duž Mesničke ulice kasni mjesec dana od danog obećanja, a više od rokova stanare muči kako će se oni razmjestiti. Naime, radnici su počeli bušiti rupe za stupiće, no stanari upozoravaju da će ih očito postaviti bez ikakvog reda.

– Prema ovome, bit će međusobno udaljeni dva, odnosno 4,5 metara pa će između biti dovoljno prostora da se parkiraju ili da automobili otkližu – upozorila je Ana Janković Čikos, stanarka Mesničke. Kaže da je i sigurnosno i vizualno najbolje da se svi stupići postave na istom razmaku. A na primjedbe stanara da su se fuge između kockica duž ulice počele ispirati, reagirao je Alen Ordulj iz Ureda za izgradnju grada.

– Zbog rokova koje smo imali na inicijativu Vlade i Sabora, radili smo brzo pa nije neuobičajeno da se događaju ulegnuća na pojedinim mjestima – kazao je Ordulj. Dodao je kako je praksa da se kroz cestu nakon otvaranja jedno vrijeme pusti promet nakon čega se ponovno zatvori i odrade se popravci.

– To su popravci za koje nisu potrebne veće investicije – kazao je Ordulj.

Djecu strah šetati novom Mesničkom, ništa ih ne dijeli od kolnika

Komentara 7

KO
kontrasvegaisvakoga
11:19 03.12.2014.

ma to je laž....kad rođe odrade, to stoji sto godina.

Avatar Neobavezno
Neobavezno
10:34 03.12.2014.

Odnosno jednom rijecu receno fuseraj........................

SA
Sauron
10:54 03.12.2014.

Ma nema veze blesav narod će uvjek plaćat........... i onda se netko pita zašto smo tu gdje jesmo.... nama lova curi u slapovima na sve strane.......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije