Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagrebačka policija:

Strože kontrole u prometu povodom početka nove školske godine

Foto: Hrvoje Jelavic/Pixsell
1/3
05.09.2019.
u 12:36

Alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece te ostalih prometnih prekršaja, priopćila je zagrebačka policija

Zagrebačka policija najavila je u četvrtak kako će tijekom predstojećeg vikenda u cilju povećanja sigurnosti na cestama te povodom početka nove školske godine provesti akcije ''Alkohol i droga'' te ''Brzina''.

Od 6. do 8. rujna alkotestirat će se svi zaustavljeni vozači te će se sankcionirati prekršaji nekorištenja sigurnosnog pojasa vozača i svih putnika u vozilima te nepropisnog prijevoza djece te ostalih prometnih prekršaja, priopćila je zagrebačka policija. 

Pritom će se posebna pažnja pridavati prekršajima poput nepropisnog kretanja kolnikom, nepoštivanja prednosti prolaska, nepropisnog pretjecanja, prekršajima vozača prema pješacima, nepropisne uporaba mobitela u vožnji i drugih prekršaji koji utječu na nastanak ili posljedice prometnih nesreća.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije