Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 150
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nije prvi put

Stravična scena u Vrapču: Pas napao djecu pred školom, izgrizeni dječak ležao nasred ceste

Foto: Pixabay
23.09.2022.
u 11:18

Svjedok kaže da je u pekari čuo da je i djevojčica napadnuta, no nije vidio u kakvom je ona stanju. Odmah je sjeo u auto i otišao vidjeti gdje je pas.

U petak ujutro došlo je do incidenta u Gornjem Vrapču kada je pas napao djecu ispred osnovne škole. Događaj je potvrdila policija, a prema izjavama svjedoka, najgore je prošao prvašić kojeg je pas izgrizao po tijelu. Napad je potvrdila i ravnateljica osnovne škole te navela kako se događaj odvio izvan dvorišta škole i da surađuju s policijom.

 

Čitatelj 24 Sata navodi kako ovo nije prvi put da je taj pas napao stanovnike Vrapča. "Vlasnik je upozoren više puta, ali ne reagira", rekao je te dodao kako je danas, osim prvašića, stradala i jedna djevojčica.

Svjedok napada ispričao je što se jutros dogodilo. Kaže da je došao ubrzo nakon napada, doveo je dijete u školu. "Bila je hrpa ljudi, ispred pekare nasred ceste ležali su majka i dječak, on je bio krvav. Ušli su u pekaru i odmah pomogli dječaku, noga mu je bila dosta krvava i primio se za prsa i rekao da ga bole prsa. Vidio sam da mu je desna strana majice poderana, pokraj njih je bila i curica." 

Kaže da je u pekari čuo da je i djevojčica napadnuta, no nije vidio u kakvom je ona stanju. Odmah je sjeo u auto i otišao vidjeti gdje je pas. "Krenuo je od škole prema kući valjda, još je stajao na cesti. Zvao sam policiju i odmah im sve javio, mogao je napasti još nekoga", ispričao je potreseni otac.

VIDEO: Otkrivamo kako je nastala pogreška u brojenju katolika: Za sve je kriv obrazac za popis

 

Ključne riječi

Komentara 66

DU
Deleted user
11:32 23.09.2022.

Probaj uspaljenom vlasniku reći da stavi psa pod nadzor. Možeš nastradati od obojice.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:25 23.09.2022.

I tak, ne bude pes ništa, vjerojatno su djeca kriva, pekar, roditelji.........

Avatar KalebJosua
KalebJosua
11:27 23.09.2022.

Pas je svetinja i ljubav platonska za takve ...u zatvor s vlasnikom , maksimalna kazna i pas na spavanac!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije