Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga u tijeku

Strava u Dubravi: Zapaljenim sprejem mački razderana utroba

'nedjelja-17.09.2009.tenja,hrvatska,veliki i vise puta nagradjivan vrt u vlasnistvu drage vuknica,i macka je nasla svoj mir unutar vrta Photo: Davor Javorovic/VLM'
'Davor Javorovic/VLM'
16.09.2010.
u 12:42

Policajci su pronašli uginulu mačku s ozljedama glave i razderanom utrobom.

Na ulici u zagrebačkoj Dubravi sinoć u 21.25 sati policajci su pronašli uginulu mačku s ozljedama glave i razderanom utrobom pored koje se nalazila bočica spreja.

Sedamdesettrogodišnji stanar obližnje kuće izjavio je da je čuo manju eksploziju, a potom ispred kuće uočio uginulu mačku.

Mačku je uklonio Veterinarsko-higijenski servis. Nastavit ćemo istragu zbog sumnje u usmrćivanje mačke zapaljenjem spreja, priopćila je zagrebačka policija.

Komentara 35

XN
xnet0822
18:13 16.09.2010.

16.09.2010. u 13:49h Mihac™ je napisao/la: Ti si sigurno domicilni \'rvat kada toliko poznaješ Zagreb???? Sopnička ulica je paralelna s Vinodolskom, a Vinodolska ide ravno od benzinske pumpe i policijske postaje skoro do Branimirove. To su ovi domaći s kosova što ih Je Tuđman dovukao, a vikaju se b\'e Janjevci. Isti kao i oni što su u Kistanju dobili tuđe kuće, socijalu, dječje dodatke, a ne žele platiti čak niti vodu. ===================X Mihac, pripazi malo na svoje izražavanje - mogao bi se grdno opeći i dobiti trajnu zabranu pristupa \"Večernjaku\" !

Avatar Nazareth
Nazareth
13:31 16.09.2010.

bolesni umovi!!!!jadna maca!

OB
-obrisani-
18:48 16.09.2010.

Medju nama su ljudi koji imaju gadne probleme!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije