Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Turizam

Stranci dobili vodič za kulturnu i gastronomsku ponudu grada

turisti
Duško Marušić/Pixsell
07.12.2010.
u 11:31

Primjerak na engleskom jeziku o Velikoj Gorici može se dobiti u zračnoj luci, županiji, turističkom uredu, hotelima u Zagrebu...

Velika Gorica In Your Pocket najnovije je izdanje iz serije besplatnih publikacija poznatog europskog turističkog branda In Your Pocket, koje je pisano na engleskom i ponajprije namijenjeno strancima. Prvo je to turističko izdanje gradske uprave Gorice s kompletnim turističkim sadržajem.

– Ovim projektom promičemo kulturne i povijesne znamenitosti i gastronomsku ponudu grada. Želimo privući u Goricu turiste i sve koji su zainteresirani da je posjete te dožive čari ovoga kraja – poručuju iz Turističke zajednice.

Primjerak se može dobiti u turističkom uredu.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Hut ab!
Hut ab!
17:11 12.12.2010.

http://www.yallwire.com/player/shedaisyintermsoflove.html?detect_mediatype=flv&detect_bitrate=_700

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije