Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nek' mu je sa srećom

Stradalog radnika Čistoće posjetio šef Holdinga

mirko marić
Foto: ZG Holding
1/3
25.02.2013.
u 09:08

Na liječničkoj postelji traumatologije uz riječi podrške Čović je Mariću iskazao otvorenost da u ime Zagrebačkog holding poduzme sve kako bi se u ovim teškim trenucima pružila pomoć djelatniku i njegovoj obitelji.

Stradalog radnika Čistoće, Mirka Marića (32) kojem su liječnii morali amputirati obje potkoljenice jer je na njega naletio pijani vozač dok je ovaj obavljao svoj posao, posjetio je i šef ZG Holdinga Ivo Čović sa suradnicima. 

Na liječničkoj postelji traumatologije uz riječi podrške Čović je Mariću iskazao otvorenost da u ime Zagrebačkog holding poduzme sve kako bi se u ovim teškim trenucima pružila pomoć djelatniku i njegovoj obitelji. Marićevo je stanje stabilno, te bi za koji tjedan trebao krenuti na rehabilitaciju. 

Želimo mu puno sreće i brz oporavak, poručuju iz Holdinga u kojem su organizirali humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za Morića. 

Nesretno stradali radnik Čistoće ima suprugu i dvoje djece koji su još uvijek u šoku zbog nesreće. 

>>Supruga, djeca, prijatelji... svi su još u šoku: Mirko, drži se!

Komentara 1

Avatar dr. Evil
dr. Evil
10:11 25.02.2013.

bilo bi ljepo da Zagrebački Holding pomogne ovoj obitelji i da zaposli nezaposlenu suprugu ovog stradalog radnika. Treba ljudima konkretno pomagati a ne stvarati socijalne slučajeve ovisne o pomoći.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije