Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Loša Uprava

Stojak se čudi upravi ZET-a: Veličanstveno ste nesposobni

Zagrebački holding
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
1/2
25.10.2018.
u 10:02

Kritizirao je predsjednik zagrebačkog HNS-a činjenicu da je u pola godine ostvaren minus od gotovo 54 milijuna kuna

Kada uspijete u šest mjeseci doći do gubitka od 54 milijuna kuna, onda ste ili veličanstveno nesposobni ili vas jednostavno nije briga jer znate da će vaše minuse pokriti građani Zagreba iz svojih novčanika – oštar je prema ZET-u jučer bio Tomislav Stojak, gradski zastupnik i predsjednik zagrebačkog HNS-a.

Donedavnom se Holdingovom podružnicom, ocijenio je Stojak, loše upravlja, dugogodišnji radnici ne sudjeluju u kreiranju budućnosti tvrtke, pruge se ne obnavljaju, prihodi od prodaje karata na svim razinama padaju, a sve to na kraju rezultira sa šestotinjak milijuna kuna minusa koji se “pokrije” iz proračuna.

– Ako se ovakvo poslovanje nastavi, u skoroj budućnosti moglo bi se dogoditi da se će se prepoloviti broj vožnji autobusa i tramvaja, smanjiti broj stanica, a i ukinuti pojedine linije – rekao je Stojak. 

Ključne riječi

Komentara 2

LE
LeandroZG
11:08 26.10.2018.

Stojak kao da ne zna da su sve uprave gradskih poduzeća pod utjecajem faraona Badita.

DU
Deleted user
20:18 25.10.2018.

Sve je poznato i ništa se ne poduzima... zašto, kome je to u interesu?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije