Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filmski festival ulazi u završnicu

Što se ovoga vikenda gleda na ZagrebDoxu

Zagreb dox
19.06.2021.
u 09:00

“Krtica iz Sjeverne Koreje” igra na Ljetnoj pozornici Tuškanac u 21.30, a večeras je i dodjela nagrada pa će se sutra prikazivati pobjednički filmovi.

Subotu na ZagrebDoxu u 14 sati u kinu Studentskoga centra otvara film “Nije to bila ljubav”, priča o odnosu zatvorenice u Auschwitzu i oficira SS-a, nakon čega se mogu gledati i dva rada u međunarodnoj konkurenciji, “U karanteni s klinkom” i “Usamljena stijena”.

Posljedicama sukoba u Drugom kongoanskom ratu bavi se dokumentarac “Nizvodno prema Kinshasi” koji se prikazuje u 15 sati u ITD-u, a u isto vrijeme u MM centru projekcija je filma “Zacijeli me” u kojem autorica Danijela Štajnfeld progovara o žrtvama silovanja te traumi koju je proživjela kao mlada glumica u Srbiji. “Krtica iz Sjeverne Koreje” igra na Ljetnoj pozornici Tuškanac u 21.30, a večeras je i dodjela nagrada pa će se sutra prikazivati pobjednički filmovi. 

Ključne riječi

Komentara 1

PP
Pucvala_premium.2
07:42 21.06.2021.

Vec sam se uplasio da je ovo nova slika Zagreba

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije