Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Raspad sistema

Što se događa sa Čistoćom? Ne rade kamioni, nema ljudi, a Tomašević kaže da nema problema

čistoća
Sanjin Strukić/PIXSELL
20.05.2022.
u 19:58

Situacija je došla do usijanja, govore djelatnici Čistoće, koji iz dana u dan upozoravaju na sve gore stanje u operativnom dijelu poslovanja. Samo proteklog tjedna više od 10 ljudi dalo je otkaz, a u prva četiri mjeseca ove godine iz Holdingove je podružnice otišlo 27 ljudi. Ne ugovaraju se usluge s poslovnim korisnicima, softver se ne održava, a radnici moraju pokrivati dvostruko više lokacija.

Komentara 27

Avatar alien79
alien79
20:07 20.05.2022.

Nema veze, glavno da se gradske klupe ideološki devastiraju

Avatar drug Joža
drug Joža
20:56 20.05.2022.

...ova družina profesionalnih demonstranata sad je na vlasti pa ne mogu demonstrirati sami protiv sebe, izgubljeni su u prijevodu...jednostavno bi trebali promijeniti logo u : Ne možemo!

DU
Deleted user
21:22 20.05.2022.

Nemozemo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?