Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UZ KLINGONSKE KARAOKE

Star Trek party u Zagrebu: Hrvatski trekkiji slave rođendan najpoznatijeg androida

22.01.2020.
u 16:11

Davor Horvatić, hrvatski fizičar poznat po popularizaciji znanosti, otkriti će što ga to oduševljava kod Zvjezdanih staza

Dok brojimo sate do dolaska nove serije 'Zvjezdane staze: Picard', skupina trekkija iz Hrvatske odlučila je okupiti zaljubljenike u kultnu znanstveno-fantastičnu seriju.

Povodom rođendana androida Data, kojega je opjevao čak i TBF u istoimenom hitu, trekkiji iz Sekcije 31 pripremili su prave poslastice za fanove 1. i 2. veljače u Zagrebu na konveciji "Mini Star Trek kon".

Davor Horvatić, hrvatski fizičar poznat po popularizaciji znanosti, otkriti će što ga to oduševljava kod Zvjezdanih staza te nam približiti mogućnosti koje su nastale u mašti ljudi koji su radili na popularnoj seriji.

Ivan Žalac vodit će LARP (igranje uloga u živo) inspiriran serijom, dok će se na programu naći i Star Trek kviz, klingonske karaoke, boardgameovi i sl.

"Moći ćete pogledati sve Short Trekove, fotografirati se u Star Trek kutku, popričati s trekkijima o novim epizodama Picarda, ali i omastiti brk uz Star Trek iće, dok će se u ponudi pića naći, između ostaloga, Star Trek kokteli po posebnim promotivnim cijenama.

Na kraju, najvažnije je da se okupimo ne bismo li zajedno odali počast Dati, Zvjezdanim stazama i svemu što su učinile i još uvijek čine za obožavatelje diljem svijeta", kažu u Sekciji 31, koja ovaj događaj organizira u suradnji s Terrible Creationsom i caffe barom Crni mačak na zagrebačkom Črnomerecu gdje će se događaj i održati.

Sve ostale informacije potražite ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije