Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kvartovska tribina

Stanovnici GČ Stenjevec žele novi vrtić, dom zdravlja i kino

Kvartovska tribina u Stenjevcu
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/8
13.12.2013.
u 08:27

Pitajte, uz pomoć Večernjeg lista, kako do boljeg života u kvartovima

Stolac viška tražio se za znatiželjnike koji su jučer došli po svoje odgovore u Dom općine Susedgrad.

Željeli su znati kamo smjestiti tristo djece, za koje nema mjesta u vrtićima, što s umirovljenicima, koji su među preko 50.000 stanovništva gradske četvrti Stenjevec sve brojniji, a za koje nema dovoljno kvalitetne medicinske skrbi niti društvenih domova, što je s proširenjem Doma zdravlja u Stenjevcu, hoće li se ponovno otvoriti Filmski centar Zapad... mnoga pitanja javnog dobra ispreplitala su se s onima užeg opsega.

Primjerice, kada će se urediti ulica Vrapče Donje, čiji stanari gacaju po blatu prilikom svake veće kiše. Ili hoće li se rekonstruirati pločnik u ulici Ante Topića Mimare, koji se nakosio.

- Šečući uz zgrade, imamo osjećaj kao da hodamo po krovovima - kazao je posjetitelj koji se obratio upućenima iz Grada. Gradski pročelnici i direktori dobro su se pripremili i upoznali s problemima koje muče stanare četvrti, pa su spremno odgovarali na većinu pitanja koja su im postavljana.

Na pitanja su odgovarali pomoćnik pročelnice Ureda za zdravstvo Slavko Antolić, pročelnik Ureda za obrazovanje, kulturu i sport Ivica Lovrić, zamjenici pročelnika Ureda za prostorno uređenje Alan Ordulj i Božidar Merlin, pročelnik Službe za mjesnu samoupravu Zoran Nevistić, stručna savjetnica Ureda za socijalnu skrb Ljiljana Vrbić, rukovoditelj Službe investicija u Vodoopskrbi i odvodnji Tomislav Runtić te rukovoditelj Službe razvoja ViO Davor Tomić, zamjenik direktora Čistoće Mladen Volarić te predsjednik GČ Stenjevec Vladimir Andrić.

Na sva će se pitanja odgovoriti, bilo da su bačena u kutiju, pristigla e-mailom, telefonom, ili su postavljena na tribini, u narednim brojevima Večernjeg lista, a detaljniji izvještaj moći će se pročitati u sutrašnjem broju i na našem portalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije