Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pukao vodovod

Stanovnici četiriju zagrebačkih kvartova bez tople vode

Foto: Borna Filic/PIXSELL
29.06.2018.
u 10:34

Razlozi su puknuća magistralnog vrelovoda starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi prouzročena izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

 

"Zbog sanacije puknuća magistralnog vrelovoda na Barčevu trgu s istočne strane Tržnice Utrina, danas, 29. lipnja 2018. od 8 sati obustavit će se isporuka toplinske energije za zagrijavanje tople vode krajnjim kupcima u naseljima Travno, Sloboština, Dugave i Jakuševac. Ponovna uspostava isporuke toplinske energije očekuje se danas u kasnim večernjim satima.

Razlozi su puknuća magistralnog vrelovoda starost dionice vrelovodne mreže te korozija cijevi prouzročena izlijevanjem oborinskih voda pomiješanih sa sredstvima kojima se zimi tretiraju kolnici.

HEP-TOPLINARSTVO moli za strpljenje i razumijevanje sve krajnje kupce koji će u navedenom razdoblju biti bez tople vode", priopćeno je iz HEP-a.

1/9

 

Ključne riječi

Komentara 5

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
13:02 29.06.2018.

Zubi se peru hladnom vodom zato Ivo odj.

Avatar Niškorist
Niškorist
07:37 01.07.2018.

Osjeti se ?

DO
dopizdilomi
08:03 30.06.2018.

Pod hitno izgraditi fontane i u tim dijelovima grada.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije