Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prosvjed u Mesničkoj

Stanari ugasili rasvjetu srebrnom izolir-trakom

mesnička
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/11
13.10.2014.
u 10:47

Stanari su oblijepili katadioptere kako im ne bi svjetlucali i smetali dok spavaju

Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
Dio rasvjete u tek obnovljenoj Mesničkoj ulici, takozvani katadiopteri, očito u znak prosvjeda stanara koji se protive jakom svjetlu, bio je prekriven izolir-trakom.

– Primijetili smo da je netko to napravio, ne znam tko, ali podržavam ga. Ovakva rasvjeta konačno se mora maknuti, a nije problem samo u njoj, nego i u tome što je nogostup u razni s ulicom. Na ovaj način pješaci su ugroženi – kazala je stanarka Mesničke ulice Ana Jaković Čikos.

Iako je gradonačelnik Milan Bandić u četvrtak rekao kako će se rasvjeta na zahtjev stanara promijeniti, kako je kazala stanarka Mesničke, ona i njezini susjedi idući tjedan pripremaju prosvjede.

Tko je rasvjetne uređaje u ulici oblijepio crnom trakom da ne svjetlucaju i ne smetaju im, ne znaju ni u Gradu.

Komentara 32

HO
horton
08:29 13.10.2014.

Katadiopteri u Mesničkoj su totalni promašaj, ali ne vjerujem da im smetaju dok spavaju :)

SP
spremni0
10:16 13.10.2014.

da baš im smeta kad spavaju jer oni dok spavaju gledaju jednim okom kroz prozor... kakvi likovi

Avatar pozitiva
pozitiva
10:16 13.10.2014.

Mesnicka ulica je obnovljena na pogresan i nestrucan nacin. Pri njezinoj obnovi nije postovan Zakon o sigurnosti prometa na cestama. Pjesaci su dovedeni u neposrednu opasnost,a posebno djeca. Onaj tko je dao odobrenje za takvo uredjenje ulice trebao bi kazneno odgovarati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije