Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KREGAROV STOŽER Nositelj liste za Skupštinu o stanju u SDP-u

Srića: Milanović podržava Bandića s figom u džepu

23.04.2009.
u 23:45

Velimir Srića, nositelj nezavisne liste za Skupštinu Grada Zagreba, danas je u izbornom stožeru Josipa Kregara u Jurjevskoj predstavio dio kandidata na nezavisnoj listi koja Zagrepčanima, tvrdi, nudi promjenu načina upravljanja gradom.

Želimo pružiti izbor
U njegovu su društvu bili Saša Poljanec Borić, kandidatkinja za dogradonačelnicu, te Dražen Lalić, sociolog i profesor na Fakultetu političkih znanosti.

– Ova se inicijativa obraća svim građanima, a pogotovo onima koji na dosadašnjim izborima nisu imali koga birati. Na prošle izbore nije izišlo 60 posto građana jer su mislili da se ništa ne može promijeniti. Svima im želimo pružiti izbor koji će ispuniti njihove zahtjeve i potrebe. Važno je da sada iziđu i svojim glasom pridonesu povijesnoj promjeni, boljoj za sve nas – naglasio je Srića i dodao:

Bitne su im samo fotelje
– Predsjednik SDP-a ne zna što bi s dosadašnjim gradskim vlastodršcem i zato ga podržava s figom u džepu. Kaže da je on za njega najbolji kandidat za gradonačelnika, a zatim ga smješta zadnjeg na listu za Skupštinu. To je licemjerno. Njima su interes samo fotelje, a ne stvarne potrebe građana.

Mi nudimo treći put i vjerujemo da će ga građani prepoznati – zaključio je Velimir Srića.Tvrdi da nudi najkvalitetniju listu koju Grad danas može dati sa snažnim, angažiranim intelektualcima poput Josipa Kregara, Dražena Lalića, Vere Petrinjak, Vilija Matule te poduzetnicima poput Željka Brigljevića.


Na sajmu se sreli Kregar i Bandić

Zanimljivo, počasno 51. mjestu liste zauzima akademik Vlatko Silobrčić. Profesor Srića nije želio do kraja otkriti sastav liste, nego je okupljene novinare pozvao na službeno predstavljanje u nedjelju u 11 sati kod muzeja Mimara. Josip Kregar nije bio na susretu s novinarima jer je bio u Sesvetama na sajmu, gdje se susreo i s izbornim suparnikom Bandićem.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije