Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poslušali građane

Spuštene prepreke na Aveniji Većeslava Holjevca

Novi lezeci policajci u Ulici Hrvatske bratske zajednice preko svih prometnih traka
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
07.04.2015.
u 10:00

Prema prvom rješenju, koje je zgrozilo vozače, trake su bile postavljene na 1,5 centimetara, a sada su na 0,5 centimetara

Zagrebačke ceste izbrusile su na 0,5 centimetara vibracijske trake na križanju Ulice Hrvatske bratske zajednice, Slavonske avenije i Avenije Većeslava Holjevca koje su prije nešto manje od mjesec dana postavljene na visinu od 1,5 centimetara.

Podsjetimo, vozači i prometni stručnjaci bili su zgroženi preprekama čije je postavljanje zatražila policija kako bi se smanjio broj nesreća. Naime, prema statistici, riječ je o prometnicama na kojima se godišnje dogodi 40-ak nesreća.

– Vibracijske trake smo postavili prema rješenju nadležnog Ureda za promet, a prema njihovu rješenju smo ih i spustili u noći sa srijede na četvrtak – kazali su iz Zagrebačkih cesta. Iz Ureda za promet najavili su pak da će takve, niže vibracijske trake uskoro postaviti i na križanju Avenije Većeslava Holjevca i ulica Jozsefa Antalla i Damira Tomljanovića Gavrana

Spuštaju vibracijske trake s 1,5 na 0,5 cm

Komentara 5

Avatar liquidsky
liquidsky
10:30 07.04.2015.

Ajd, sad više ne buju ispadali gebisi i poluosovine po cesti.

ZA
zambezi
10:38 07.04.2015.

Treba pocet na autoceste postavljat,ima vise od 40 nesreca godisnje . A bogme i po parkiralistima jer se brzo isparkiravaju. Na tramvajske stanice,da ljudi ne trce na tramvaj i ne ozljede se.

BL
Blomberg
18:56 07.04.2015.

Zanima me dali te trake " vibriraju " samo dok auto stoji na njima ili stalno, to je valjda zato ako vozacima utrnu noge onda dojdu na te trake pa si masiraju guzice i noge. Ooooo tko im je dao dao to ime zanima me.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije