Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
dom sportova

Sportski objekti daruju posebnu wellness ponudu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/3
21.07.2020.
u 16:22

Kupnjom pet masaža u trajanju od 30 minuta ostvaruje se, usto, gratis masaža u istom trajanju.

Bijeg od stresa i svakodnevnice može se pronaći u wellness centru Doma sportova, koji je otvorio početkom ožujka, a onima kojima više odgovara istočni dio grada, svoju oazu mira mogu pronaći i u centrima Jelkovec, Iver i Svetice.

"Uz kupnju redovnih programa iz naših cjenika nudimo vam i mogućnost da za dvije kupljene masaže ostvarite jedan sat saune gratis, po vašem izboru – turska, finska i bio sauna. Ukoliko još niste otišli na more, a želite dobiti preplanulu put, nudimo vam mogućnost da uz kupnju dvije masaže, ostvarite 15 minuta solarija gratis – ležeći ili stojeći", priopćili su iz wellness centra.

Kupnjom pet masaža u trajanju od 30 minuta ostvaruje se, usto, gratis masaža u istom trajanju, a birati se može između parcijalne masaže-samo leđa, parcijalne masaže-samo noge, masaže lica i dekoltea, anticelulitne i četveroručne masaže.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije