Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Varšavska

Splićani pjesmom podržali aktiviste u Varšavskoj

varšavska (1)
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/6
10.06.2010.
u 21:53

Splićani su besplatnom pjesmom došli podržati aktiviste Zelene akcije i Prava na grad te ostale građane koji se protive uzimanju pješačke zone i izgradnji rampe za potrebe Hoto grupe.

Više od dvije tisuće Zagrepčana svih generacija guštalo je u kasnim poslijepodnevnim satima u odličnoj atmosferi koju su splitski raperi iz TBF-a s lakoćom postigli čim su se pojavili na improviziranoj pozornici u Varšavskoj ulici i počeli repati svoje najpopularnije hitove.

Splićani su besplatnom pjesmom došli podržati aktiviste Zelene akcije i Prava na grad te ostale građane koji se protive uzimanju pješačke zone i izgradnji rampe za potrebe Hoto grupe, a masa im je uzvratila na najbolji način: razdraganošću, veseljem i repanjem uglas. Oduševljeni su bili i Splićani koji su se teškom mukom rastali s publikom nakon manje od sat vremena svirke. Razlog tome bila je predstava “Garaža” u ZKM-u u kojoj sudjeluju.

Teodor Celakoski iz Prava na grad izjavio je da su danas dobili dozvolu od Grada za postavljanje pozornice za veliki prosvjed, zakazan za četvrtak, na kojem bi trebalo biti mnogo javnih osoba. Rok koji su dali nadležnim institucijama da riješe slučaj Varšavske istječe u ponedjeljak.

Komentara 3

AU
autoritet
22:40 10.06.2010.

stvarno - tko sav ovaj cirkus plaća?

OB
-obrisani-
16:48 12.06.2010.

TBF je došao podržati ljevičarsku bagru što su i sami, a ne prosvjednike protiv HOTO grupe. Jer što oni imaju sa Zagreboim i Varšavskom. Što nije dosta da projekt nastoje upropastiti stalni dotepenci, nego nam trebaju i privremeni ?

OB
-obrisani-
22:07 12.06.2010.

10.06.2010. u 22:40h autoritet je napisao/la: stvarno - tko sav ovaj cirkus plaća? ............................................................... SDP i to iz sredstava koja dobija iz proračuna !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije