Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HVALEVRIJEDNA AKCIJA

Spašavanje legendarnog papagaja are Jack-a u parku Maksimir

Foto: Javna ustanova Maksimir
1/3
22.10.2019.
u 14:19

U ponedjeljak ujutro započela je akcija spašavanja.

Tijekom nedjelje i ponedjeljka trajalo je spašavanje legendarnog papagaja are Jack-a.

Svakako, jedni od netipičnih posjetitelja parka Maksimir su Jack i njegov vlasnik Alen Janjić. Prilikom uobičajene šetnje, Jack je odletio na njemu previsoku granu s koje se nije znao spustiti, kako je pao mrak, na grani se smirio i na njoj prenoćio.

U ponedjeljak ujutro započela je akcija spašavanja u koju su bili uključeni čuvari prirode Javne ustanove Maksimir, djelatnici Dumovca, vatrogasci i penjači.

Nakon dan i pol, avantura papagaja Jacka sretno je završena. Jack je profesionalnom penjaču došao na ruku te su se obojica zajedno sretno spustila i Jack se vratio svome vlasniku.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije