Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
180 24°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Kokoiduhovi:

    Niska izlaznost birača na izbore je imala posljedicu dugogodišnje vladavine M. Bandića, koji čak nije ni naučio izražavati se standardnim, štokavskim hrvatskim jezikom. Od tog malog broja izašlih birača, veći dio glasao je za Bandića i njegove pouzdanike. Tko; stare ... prikaži još!e osobe izvan aktivnog života kojima je brbljanje smisao života pa im je Mile bio "divan čovjek koji je zborio jednostavnim, narodnim jezikom", zatim stanovnici rubnih područja grada - znamo zašto, te likovi poput prigrljenih promašaja, kojima je osigurao položaj, plaću ili naknadu, stan, "prijateljstvo" i sl. Nije čudno da su mu bili vjerni.

  • geler203:

    Slabo ti je razbijanje. Ovi domaći su penzići koje je kupio za 100kn i kada se pribroje ostali koji nisu glasovali za njega dobit ćeš šokantne rezultate.

  • Iconja:

    A kaj ti znaš o Zagrebu i Zagrebčanima ? Došel si prije 30 g. u Zagreb ,u Zagrebu završil fax ,zaposlio se u Zagrebu,dobil stan u Zagre bu I nadalje uživaš sve blagodati Zagreba. I sad ti razglabaš dijeliš tko ... prikaži još! je tko u Zagrebu,tko bi trebal ovo a tko ono.Ajde sociologu vrati se ti u svoj Zadar pa seciraj I upoznati nas tko sve živi u Zadru I kako se kroji život Zadranima a Zagreb I Zagrebčane ostavi nama na brigu.

Još iz rubrike Zagreb

Predsjednik Milanović u Klovićevim dvorima na predstavljanju zbornika „Sinj i Hrvatsko proljeće“
Tajne iz prošlosti

U zborniku "Sinj i Hrvatsko proljeće" i prvi put objavljen elaborat UDBA-e o "proljećarima"

spas za ranjive

Oboljeli od Alzheimerove bolesti u Zagrebu dobili dnevnu bolnicu

Na Hipodromu

Greenpeaceovci podigli 27-metarski balon i poručili: Trebaju nam zeleni gradovi